Ήρθε η Tesla στην Ελλάδα. Τι κακό μπορεί να συμβεί;


Αν ζεις κάτω από πέτρες, να σε ενημερώσω ότι η Tesla είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, με καινοτομίες κυρίως στην Ηλεκτρική Κίνηση (google it).

Ο εμβληματικός πλέον κυβερνήτης της Tesla, Elon Musk (google him too), αποφάσισε, κατόπιν παρότρυνσης από τους Έλληνες συνεργάτες του, να ανοίξει ένα υποκατάστημα της μικρής του εταιρειούλας  στην μεγάλη και δοξασμένη Ελλαδάρα μας. Και ξέρεις ε; Δεν θα πουλάει αυτοκίνητα. Θα είναι μία ομάδα επιστημονούληδων  και μηχανικούληδων, όλοι από μία εύκολη σχολή (ΕΜΠ), που θα ασχοληθούν με την έρευνα και ανάπτυξη ηλεκτρικών κινητήρων.

Κάποιοι από εμάς ψιλό-χαρήκαμε μεν, παραμένουμε σκεπτικοί δε. 

Ε κάποιοι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να μας δείξουν πόσο ηλίθιοι είναι, λες και δεν το ξέραμε. 

Στο εδώλιο σήμερα από ένα μάτσο κοκκινόμαυροι φοιτητές(!?), βρίσκονται τα πανεπιστήμια-πολυτεχνεία, επειδή δεν θέλουν να ενωθούν τα συμφέροντα εταιριών με αυτά, διότιιιιιιιιι ... δεν ξέρω. Κάτι για καπιταλισμό λέγανε, κάτι για φτηνό εργατικό δυναμικό λέγανε, κάτι για ημιμάθεια λέγανε. Δεν κατάλαβα και πολλά. Το μονό που κατάλαβα ήταν κάτι για ξύλο και τέτοια. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μάθω ότι είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν στον ανάπηρο από την AIESEC (ε googlαρε το και αυτό, κάνε κάτι και εσύ).

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Παρακαλώ διαφωτίστε με...

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι