Ας φτιάξουμε τα πάντα από σοκολάτα!

Έχει πέσει στην αντίληψή μου μία καινούργια μόδα. Φτιάχνουν πράγματα από σοκολάτα. Όχι φαγητά ή γλυκά. Πράγματα. Βλέπω βιντεάκια στο facebook και στο instagram από ζαχαρογλύπτες να φτιάχνουν παπούτσια, ρούχα, μια υδρόγειο(!?), μια φωτογραφική μηχανή, καρέκλες, τραπέζια, μπαμπού κ.α.

Καταρχάς, ποίο το νόημα ;

Αν θέλουν να μας δείξουν πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί κάτι από σοκολάτα, πρέπει να σκεφτούν πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις τα ίδια αντικείμενα από κανονικά υλικά. Δεν εμφανίστηκαν μια μέρα ξαφνικά. Κάποιος τα σκέφτηκε, έκανε έρευνα πάνω στα υλικά, χρησιμοποίησε εργαλεία, και συνέχισε να τα βελτιστοποιεί.

Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Φτιάχνω εγώ τάρτες και σουφλέ σοκολάτας από τριανταφυλλιά και δέρματα νεκρών ζωών; Εσύ γιατί φτιάχνεις φαγώσιμες παντόφλες; Και γιατί να τις φας; Έκανες τόσο κόπο για να καταλήξει στο στομάχι κάποιου; Ή μήπως το κάνεις για τα views και τα likes;

Υποσημείωση: Δεν έχω θέμα με την σοκολάτα, έχω θέμα με αυτούς που έχουν θέμα με την σοκολάτα. Γενικά, έχω θέμα με όλους όσους έχουν θέματα.    

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι