Όταν εκείνος κάνει σεξ για πρώτη φορά.

Η αλλαγή ενός αγοριού που πρωτοζευγαρώνει, συγκρίνεται μόνο με την αλλαγή ενός κοριτσιού που του έρχεται περίοδος για πρώτη φορά. Δε διαρκεί όμως, γιατί ο άντρας για πολλούς λόγους, σπάνια αυτοεπβεβαιώνει τον αντρισμό του για διάστημα μεγαλύτερο των λίγων ημερών. Αν στείλεις το μυαλό σου στην αναζήτηση μπαστουνόβλαχων με ισχυρή διάθεση συνεχούς αυτοεπιβεβαίωσης, που την αναζητούν σε όλες τις δραστηριότητές τους, τη δουλειά, την οικογένεια, την έξοδο, τις συζητήσεις, σκέφτεσαι ήδη όσους αποφάσισαν μετά την πρώτη φορά πως έγιναν άντρες ουρλιάζοντάς το στα βουνά και τα λαγκάδια.

Συχνά η εμπειρία πραγματοποιείται με μια πόρνη. Το κακό ξεκινά από τον πρώτο πατέρα της παρέας που θέλει να νιώσει πως το αγόρι του μεγάλωσε και τα έχει τεράστια. Καθοδηγώντας το στο πληρωμένο σεξ. Ίσως το κάνει και για να επιβεβαιώσει πως οι φόβοι του δεν πραγματοποιήθηκαν. Πως ο γιόκας του δεν είναι gay. Ε μετά, κάποιοι της παρέας κάνουν το λάθος και ακολουθούν. Έτσι, νωρίς νωρίς, τα αγόρια της παρέας αποκτούν άλλον ένα δείκτη σύγκρισης της καλυτερότητάς τους, πέρα από τις ικανότητες στο μπρα ντε φερ, τον αθλητισμό, το play station τις βρισιές και τα όσα κάνει η ομάδα ποδοσφαίρου που επέλεξαν.

Λοιπόν πρωτοζευγαρωμένε θα σου πω κάτι. Αυτό που έκανες, θα το κάνουν όλοι στη ζωή τους. Άσε που κάποιοι θα το κάνουν χωρίς να πληρώσουν. Και με αξιοπρόσεκτα γκομενάκια.

Δεν ξέρω από πού συμπέρανες πως το να ενημερώνεις δεξιά και αριστερά τα μεγάλα σου -σε σχέση με τότε που δε σου σηκωνόταν καν- προσόντα, έχει κάποια σημασία. Όχι, δεν έγινες αυτόματα άντρας. Όταν μεγαλώσεις, κοίτα ένα παιδάκι που έχει την ηλικία που είχες. Μετά θυμήσου την ιδέα που είχες αποκτήσει για τον εαυτό σου και ίσως καταλάβεις τη γελοιότητα. Αλλά δεν. Για να συμπληρώσεις την εικόνα, ίσως μπορέσεις να θυμηθείς και το σοκ που ακολούθησε όταν κάποια έμπειρη σχολίασε το μόριό σου.

Μετά, μπορείς να σκεφτείς και τις στιγμές στη ζωή σου που αποδείχτηκες κατώτερος των περιστάσεων, που δεν ήσουν αρκετά δυνατός, ή που δεν αποδείχτηκες τελικά αρκετά άντρας. Τότε COONa-COONa TiN CHOOCHOONa (διάβασέ το ελεύθερα) πάλι, προκειμένου να μας πείσεις για τον αντρισμό σου.

Σχετικά: Όταν έρχεται στη γυναίκα περίοδος για πρώτη φορά
Σχετικότερα: Όταν εκείνη κάνει σεξ για πρώτη φορά

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι