Όταν εκείνη κάνει σεξ για πρώτη φορά

Έφτασε λοιπόν εκείνη η στιγμή που περιμένει χρόνια  Έχει συζητήσει με τις φίλες της, έχει διαβάσει στο διαδίκτυο, έχει κτίσει κουτάκια με τα πάντα μέσα στο μυαλό της, είναι προετοιμασμένη για τον στιγμιαίο πόνο που θα νιώσει, ίσως μάλιστα έχει σκεφτεί και τι ακριβώς θα κάνει στην περίπτωση που υπάρξει αιμορραγία. Τι αλήθεια συμβαίνει όμως όταν έρχεται η ώρα;

Εκείνη την ημέρα
1. Ξενερώνει. Το σεξ είναι ένα τεράστιο πιάτο με εκλεκτό φαγητό. Η πρώτη εμπειρία, είναι μια μπουκιά από τους λιγότερο εκλεκτούς μεζέδες.
2. Αισθάνεται λίγο πόρνη. Επειδή η κοινωνία όσο κι αν έχει αποτινάξει κάποιες παλιές ανοησίες εξακολουθεί και καλύπτεται μερικές φορές από τις σκιές τους.
3. Η τελευταία που ισχυρίστηκε με ειλικρίνεια πως η πρώτη της φορά ήταν τέλεια, δεν υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει η πρώτη. Αλλά αν και η υποψήφια ερωμένη το γνωρίζει από τις συζητήσεις της, προσμένει το τέλειο στην πρώτη φορά. Αλλά αυτό δεν έρχεται.

Την επόμενη μέρα
1. Αναρωτιέται το γιατί δέχεται συνέχεια υπονοούμενα από τη μητέρα της, λες και κατάλαβε τι έκανε εκείνο το βράδυ. Το κατάλαβε κουκλίτσα μου. Γιατί από εκείνο το βράδυ άλλαξες. Και το φωνάζεις σιωπηλά αλλά και με κινήσεις, συμπεριφορές... Και η μητέρα το ακούει. Εκτός αν δεν σε αφουγκράζεται ποτέ.
2. Πάει για καφέ με την αγαπημένη της φίλη και εξιστορεί τα πάντα με λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες χιλιοστών, στιγμών, ήχων, συναισθημάτων, πόνου, ml ιδρώτα, ml αίματος, τα πάντα.
3. Τέλος, προσπαθεί να θυμηθεί την τελευταία φορά που κατέβηκαν οι Ρώσοι και μετράει μέρες γιατί φοβάται πως έμεινε έγκυος. Κρυφοκοιτάζει και στο ίντερνετ τις τιμές για έκτρωση και τις επιπτώσεις που έχει η επέμβαση. Σκέφτεται το αν θα μπορεί να την κάνει χωρίς να το καταλάβουν οι γονείς της.

Καλή σεξουαλική ζωή κορίτσια. Να απολαμβάνετε προσεκτικά!

Τι έγινε τώρα ρε παιδιά; Ξαναδιάβασα μια τελευταία φορά το κείμενο για να ελέγξω λάθη και ασυνταξίες και διαπίστωσα πως δεν έπεσε και πολύ φτυάρι... Όταν έγραψα το αντίστοιχο θέμα για τον άντρα, τον έβαλα six feet under... (δες εδώ) Δεν είμαι καλά! Ίσως πρέπει να επισκεφτώ έναν ψυχαναλυτή... Αν αργήσω, φάτε!

Σχετικά: Όταν εκείνος κάνει σεξ για πρώτη φορά!

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι