Όταν εκείνη γεννάει.

Συμβαίνουν διάφορα όμορφα όταν η γυναίκα γεννάει, αλλά αυτά δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να ενδιαφέρει ένα φτυάρι που σέβεται τον εαυτό του. Εδώ έχει θέση μόνο η γκρίνια. Επομένως θα πιάσουμε τα κακά.

Υπάρχουν τρία φύλα στον άνθρωπο. Ο άντρας, η γυναίκα και η νέα μητέρα. Η νέα μητέρα, έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και αν δεν κουνήσει το κεφάλι της κάποια στιγμή να τα διορθώσει, τα διατηρεί για πολλά, πολλά χρόνια.

1. Γίνεται αντισέξουαλ. Στο ύφος, τη συμπεριφορά, τα λόγια. Λογικό, ΟΚ...
2. Νομίζει πως ξαφνικά έμαθε να μεγαλώνει παιδιά ως διά μαγείας. Τη στιγμή που τελειώνει η γέννα. Κάπου στο περίφημο μητρικό ένστικτο στηρίζει αυτή της την πίστη.
3. Λόγω του "2" νευριάζει όποτε η μάνα της τής δίνει συμβουλές. Κι ας έχει μεγαλώσει οκτώ παιδιά. Η νέα μητέρα ξέρει πάντα καλύτερα.
4. Παρατάει τον άντρα της στη γωνία. Μας το λένε όλοι οι νέοι πατεράδες με αγωνιώδεις κραυγές τύπου "δεν υπάρχω", "Σεξ; Τι είναι αυτό; Έχουμε να το κάνουμε 6 μήνες", "Μου μιλάει μόνο για να μου βάλει χέρι"
5. Πιστεύει πως, από το πώς κλαίει το παιδί, καταλαβαίνει αν πεινάει ή νυστάζει ή χέστηκε. Αποδεδειγμένα κάνει συνέχεια λάθος.
6. Ξιπάζεται. Και φαίνεται στο ύφος της, τις κινήσεις της, τα πάντα. Επειδή έκανε κάτι που δισεκατομμύρια άλλες έχουν κάνει. Ο ξιπασμός της συγκρίνεται μόνο με αυτόν που αποκτά ένας άντρας όταν αποκτά άδεια οδήγησης και αρχίσει και οδηγεί. Αλλά αυτό θα είναι το ζήτημα επόμενης ανάρτησης. Για να μη νομίζετε πως τα χώνουμε μόνο στις γυναίκες. Άλλωστε είμαστε κοντά στο να δώσουμε ένα φτυάρι στο χέρι μιας γυναίκας. Και μάλιστα έχει διαλέξει το ψευδώνυμο Δυσκοίλια. Φαντάζεσαι τι θα ακολουθήσει... Του φτυαριού!

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι