Οι χειρότερες στάσεις του σεξ part.1


Ας εκφράσουμε όλοι την μικρή ή μεγάλη δυσαρέσκιά μας για κάποιες στάσεις ή συνήθειες στο σεξ. Λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε κάτι που αν μπορούσαμε θα προσπερνάγαμε έτσι ώστε να φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα μία ώρα αρχύτερα, καθώς πολλά από αυτά μας ξενερώνουν. Οι συνήθεις ύποπτοι είναι οι γυναίκες διότι, όπως και να το κάνουμε, είναι πιο περίπλοκες από εμάς τους άντρες. Ωστόσο, θα δεις και εσύ φίλε ότι κάποιες καταστάσεις είναι απλά ανυπόφορες και ανούσιες.

Εξαιρείται το σεξ των πρώτων μηνών μίας σχέσης. Εκείνη την περίοδο το πάθος υπερτερεί της συνήθειας και αγνοούνται τα τυχόν λάθη που γίνονται. Θα αγνοήσουμε και τις πρώτες μας φορές γιατί δεν ξέραμε πως και τι.

Νούμερο Ούνο. Ιεραποστολικό: Αυτή η στάση είναι ωραία όταν είσαι στις αρχές μιας σχέσης ή όταν κάνεις για πρώτη φορά σχέση. Οι προχωρημένοι ξέρουν πως πρόκειται για μια υποτονική στάση, χωρίς καθόλου ένταση, ή τουλάχιστον δεν συγκρίνεται με την ένταση των υπολοίπων στάσεων, βολική μόνο για τον άντρα. Αν τελειώσει η πράξη σε αυτήν την στάση, το σκηνικό είναι το εξής:
ένας ιδρωμένος άντρας βογκάει στο αφτί της γυναίκας καθώς εκείνη προσποιείται οργασμό. (Βλέπε αντίστοιχο άρθρο από Αναπτήρα.) Η γυναίκα μάλλον θα ήθελε να τελείωνε σε Doggy Style ή σε Cowgirl.
Νούμερο Ντούο (και υπονοούμενο). Κουταλάτο: Αν μπορούσες να δεις τον εαυτό σου εκείνη την ώρα, θα καταλάβαινες τι πάει στραβά. Πασχίζεις να ισορροπήσεις στο μισό μπούτι σου μπας και πετύχεις την ιδανική διείσδυση, με αποτέλεσμα να πιάνεσαι, και όταν πας λίγο να κάτσεις σωστά, να στραβώνει το πέος. Σεξ κάνουμε, όχι yoga. Συν του ότι και οι δύο προσπαθείτε να κρατήσετε τα πόδια σας σε μία περίεργη στάση διάστασης των προσαγωγών με λυγισμένα γόνατα και κολλητές πατούσες. Από την φύση της αυτή η στάση σε κάνει να θέλεις κιάλλο.
Νούμερο Τρία. Στα όρθια. Ωραίο για μια ξεπέτα στην κουζίνα, στο μπάνιο, στον διάδρομο, στα αποδυτήρια και όπου αλλού θέλετε να παρθείτε εκείνη την ώρα. Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παράγοντα, τον περιορισμένο χρόνο. Αν κάτσεις πάνω από δέκα λεπτά σε αυτήν την στάση και δεν είσαι το παιδί λάστιχο, μάλλον θα έχεις πρόβλημα.
Νούμερο Κουάτρο. 69. Αν το 69 ήταν αυτοκίνητο, το τιμόνι θα ήταν στην θέση του οδηγού, τα πεντάλ στην θέση του συνοδηγού και ο λεβιές ταχυτήτων στο πορτ παγκάζ. Έχει πλάκα να προσπαθείς αλλά ποτέ δεν το ευχαριστιούνται και οι δύο. Δεν μπορείς να εστιάσεις κάπου. Ή θα κάνεις καλά, ή θα ζεις αυτό που σου κάνουν και θα υπολειτουργείς.

Θα ήθελα να ακούσω τις δικές σου απόψεις. Σαν αρθρογράφος του Φτυαριού δεν έχω αρκετή εμπειρία. Καταλαβαίνεις. Θα επανέλθουμε με στο θέμα με part 2 σύντομα. 
             

Εσύ ποια νομίζεις πως είναι η χειρότερη;

Ιεραποστολικό
Κουταλάτο
Στα όρθια
69
Other
Για πες...:

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι