Η πιο διάσημη ατάκα που κακώς ξεστομίζουν οι αποτυχημένες στις σχέσεις! 'Έχω μαλακομαγνήτη!'

Μάσησε πάλι την καραμέλα και ξεστόμισε την φταινεπανταοιάλλοι ατάκα για πολλοστή φορά. Στην πραγματικότητα την έχει πει για όλλες τις σχέσεις ή τις περίπου σχέσεις που έχει κάνει.

- Δεν αντέχω άλλο! Έχω μαλακομαγνήτη!
- Αλήθεια ρε φίλη; Τι έγινε πάλι;
- Ρε συ δε θα πιστέψεις τι έκανε ο δικός μου!
- Ποιος; Ο Στέφανος;
- Πού τον θυμήθηκες αυτόν; Αυτός ήταν πριν τρεις μήνες!
- Καλά λες μωρέ. Ο Γιώργος ε;
- Α καλά! Ο Σπύρος ρε φίλε! Πού ζεις;
- Α ναι μωρέ, ο Σπύρος. Σόρυ, ξεχνάω εύκολα ονόματα.

Άκου να δεις κουκλίτσα μου! Μια δυο τρεις, οι συμπτώσεις έχουν ένα τέλος. Αν όντως προσελκύεις μόνο μαλάκες, δε μπορεί να φταίνε αυτοί. Ο μαλάκας θα πάει όπου μπορεί. Όπου βρει ανοικτές τις πόρτες που εσύ μάλλον έχεις ορθάνοικτες. Αν μπορούσε να πάει παντού, κάτι θα άξιζε. Γιατί είναι άλλες που τους καταλαβαίνουν από μακρυά. Δεν είναι λοιπόν τιμή σου να κουνάς τη σημαία του μαλακομαγνήτη. Αν έλκεις μόνο μαλάκες, δεν είσαι ικανή να έλξεις κάτι φυσιολογικό. Εκτός αν πιστέψουμε πως δεν υπάρχουν φυσιολογικοί. Όμως για σκέψου λίγο... Όλες οι φίλες σου έχουν τον ίδιο μαγνήτη; Καλή ερώτηση ε;

Κάτι ακόμη εγωκεντρικούλα μου... Δεν κινούνται όλα γύρω από εσένα. Δε στέκεσαι ακίνητη κι έρχονται όλοι σε σένα. Κακώς το αντιλαμβάνεσαι έτσι. Πας και συ σ' αυτούς. Επομένως, σίγουρα κάποιες φορές δεν είσαι ο μαγνήτης αλλά το υπόθεμα του πεδίου. Όταν συμβαίνει αυτό, εισβάλεις εσύ στη ζωή τους. Δεν έρχονται εκείνοι στη δική σου. Μη σου πω λοιπόν πως χρωστάς και μια συγνώμη για όση αναστάτωση προκάλεσες. Γιατί και ο μαλάκας μπορεί να βρει κάποια που τηρεί τα κριτήριά της και περνάει καλά μαζί του. Κάποια που τον ανέχεται. Θες να την κοσμήσεις με το ίδιο επίθετο; Πες την όπως θες. Αλλά για κάθε έναν φαίνεται να υπάρχει κάποια. Και για κάθε κάποια. Εκτός από εσένα ίσως...

Αν λοιπόν κανένας δε σου βγαίνει, ή μάλλον σου βγαίνει ανάποδος, εσύ είσαι που πρέπει να αλλάξεις. Γιατί ακόμη κι αν ο μαλάκας γίνει σωστός, δεν θα τον έλκεις πλέον. Απλή φυσική. Αν θες να έλκεις άλλους, γίνε πρώτα άλλη!

Καλά γνωρίζουμε πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον όταν παραπονιέται συνεχώς πως δε μπορεί να βρει μια κανονική γυναίκα. Απλώς δεν χρησιμοποιεί αυτή την εκνευριστική καραμέλα και γι αυτό στο παράδειγμα, οι φτυαριές πέφτουν σ' εκείνη... Σόρυ κορίτσι! Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το φύλο σου. Το αντίθετο! Και να σου πω και κάτι; Αν στείλεις ένα κειμενάκι που τα χώνεις σ' εκείνον εμείς θα το ανεβάσουμε! Εγγυημένα. Μετά βέβαια, το ίδιο κείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, επειδή πάντα ισχύει ο πρώτος νόμος του φτυαριού. Αυτός που επισημαίνει με το σκιτσάκι του ο υπέρτατος σκιτσογράφος μας, ο Fty-Armar!0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι