Γυναίκες με λεφτά αισθήματα

Είναι γεγονός. Όσο κι αν συχνά δεν το παραδέχονται, μια γυναίκα που έχει στοιχειώδες IQ, δεν έλκεται εύκολα από φτωχούς. Όχι τουλάχιστον όταν έρθει η ώρα να κάνει οικογένεια. Ανάμεσα σε δύο εξ ίσου ελκυστικούς, για τα γούστα της, άντρες, θα επιλέξει τον πιο ευκατάστατο. Και γκρινιάζεις μπροστά στη διαπίστωση και εκτοξεύεις σεξιστικά σχόλια, αλλά σκέφτηκες ποτέ το γιατί συμβαίνει αυτό, ή το πού θα οδηγούσε μια διαφορετική τακτική;

Και μόνο να προσπαθείς κανείς να εξηγήσει τα πασιφανή είναι λίγο ανόητο αλλά θα το επιχειρήσουμε.

Έχεις δει ποτέ ντοκιμαντέρ; Προφανώς. Είναι και μόδα. Έχεις δει σε διάφορα είδη με ποιο τρόπο γίνεται η επιλογή συντρόφου; Έχεις δει ποτέ μάχη μέχρι θανάτου μεταξύ δύο αρσενικών;

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ανόητε! Είναι ένας από τους λόγους που ο Homo Sapiens επιβίωσε τόσες χιλιάδες χρόνια. Αν πάλι θες να μιλήσουμε για όσες ψάχνουν όχι έναν ευκατάστατο, αλλά έναν ζάμπλουτο, παραλλήλισέ τες με όσους γίνονται αδίστακτοι για να γίνουν πλούσιοι και θα δεις πως και εκεί ο σεξισμός δεν έχει βάση.

Είναι λοιπόν, συνήθως (τις εξαιρέσεις δεν τις βάζουμε στην κουβέντα), ντιενεϊκό το θέμα. Και δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να αποδειχτεί. Ούτε να περιμένεις από εδώ αποδείξεις. Μόνο να βάλεις κάτω τη λογική σου. Εκτός αν δεχτούμε πως και τα θηλυκά ζώα που επιλέγουν τον ισχυρότερο σύντροφο είναι... πόρνες, όπως ίσως αποκαλούν κάποιοι τις γυναίκες που κρυφοκοιτάζουν χωρίς να το παραδέχονται το πορτοφόλι.

Ψυχολόγοι ήδη έχουν αποδείξει πως στη θέα του ευκατάστατου άντρα, τα μάτια της γυναίκας αλλάζουν και τον βλέπουν πιο ελκυστικό. Αλλάζουν όμως υποσυνείδητα. Όχι επειδή είναι ελαφρών ηθών. Αλλάζουν γιατί βλέπουν στο μέλλον μια οικογένεια με παιδιά που μεγαλώνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι θα μεγάλωναν δίπλα στον παιδικό τους έρωτα. Επομένως φαντάζεσαι πως αν ισχύει το άλλο που διαλαλείς συχνά, πως δηλαδή όλες οι γυναίκες σκέφτονται τον γάμο, μόλις κατάλαβες γιατί πολλές σε απέρριψαν. Άσε λοιπόν τις φτυαριές περί "λεφτών αισθημάτων". Πρόκειται για ατόφια αισθήματα. Που οδηγούν στην επιβίωση.

Αν έχεις πρόβλημα, μπορείς να περιμένεις να έρθουν εποχές που ο πλούτος δεν θα είναι δείκτης ισχύος. Αλλά θα περιμένεις πολύ. Ως τότε, βρες μια δουλειά.

Bonus φτυαριά: Θα σου πω κάτι τελευταίο ως ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου. Είμαι φτωχός!

2 σχόλια:

  1. πςστα χρυσοστομε,και να συμπληρωσω οτι εφοσον ολο αυτο λειτουργει υποσυνειδητα μη σου πω κι ασυνηδειτα κι επιπλεον το να εισαι ο ποθος αρκετων γυναικων αποτελει μαγνητη και για πολλες αλλες συμπεραινουμε οτι τα λεφτα ειναι καθοριστικος παραγοντας ακομη και για one night stand.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιπλεον ακομα και μια πλουσια γυναικα θα προτιμησει τον πιο δυνατο οικονομικα αντρα υποσυνειδητα και χωρις να το καταλαβαινει.το θεμα ειναι οτι αν τα λεφτα ο αντρας ταχει βγαλει μονος του καλως χρησιμοποιειται ως κριτηριο επιλογης του.αν ομως τα χρηματα του δοθηκαν ετοιμα τοτε το κριτηριο ισχυος ειναι λαθεμενο κι εδω εχουμε μια τραγικη αδικια.το αντιθετο ισχυει στην σπανια περιπτωση που καποιου οχι απλως δεν του χαριζεται τιποτε αλλα του στερουνται και πολλα απτα δικα του.αν δεν εγινα κατανοητος ζητηστε διευκρινισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © 2013 Το Φτυάρι