Τα δύο χειρότερα επιχειρήματα κατά του φραπέ!

1. Έχει πολύ καφεΐνη. Πιες τσάι. Κάποιοι μπορεί να την χρειάζονται.
2. Το ότι είναι -λένε κάποιοι- αφιλτράριστος. Άγνωστο πώς το εμπνεύστηκαν αυτό, αλλά οι κόκκοι του στιγμιαίου καφέ προέρχονται από αφυδάτωση φιλτραρισμένου προϊόντος.

Βασικά ο μόνος αφιλτράριστος καφές είναι ο ελληνικός ή όπως αλλιώς θέλεις να τον λες. Κι ας πάρεις και μια φτυαριά δωράκι εδώ εσύ που τον λες τουρκικό (καλά, τούρκικο τον λες αλλά άλλο ζήτημα η αμορφωσιά) αγνοώντας πως τα χαρμάνια του τουρκικού είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που προτιμάμε στην Ελλάδα.

Αν θες να φροντίσεις το στομάχι σου, τα παραπάνω δε σε αφορούν αλλά, ακόμη πιο σίγουρα, αυτό δεν αφορά την παρούσα γκρίνια.

Αν πάλι είσαι από τους περίεργους που λένε πως πίνουν καφέ το πρωί και το βράδυ δε μπορούν να κοιμηθούν, ίσως σε αφορά το παρακάτω...

Bonus φτυαριά: Ενάντια στους εξυπνακισμούς του υποτιθέμενου καφεγνώστη, από αυτούς που έχει γεμίσει ο τόπος, θα πούμε πως ο γαλλικός ή αμερικανικός ή όπως θες πες τον, έχει στην κανονική δόση περισσότερη καφεΐνη από όλους τους άλλους πλην φραπέ. Τι; Σου γκρεμίστηκε η ιδέα πως ο espresso είναι δυναμίτης; Κάνε like από κάτω να έχουμε επαφή...

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι