Αυτός που έχει γνώμη για το τι πρέπει να ανεβάζεις στον τοίχο σου

Να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής κάτι. Το φτυάρι έχει κι αυτό γνώμη για το τι ανεβάζεις στον τοίχο σου. Σε περιμένουμε στη γωνία! Ό.τι λες, χρησιμοποιείται εναντίον σου! Τι; Δεν το έχεις καταλάβει;

Το τι πρέπει να ανεβάζεις στον τοίχο σου και τι όχι μπορεί όσοι περνιούνται για έξυπνοι και σοφοί να το επισημάνουν με διάφορους τρόπους. Άμεσα ή έμμεσα

1. Έρχονται στην ανάρτησή σου, στον δικό σου τοίχο και τα χώνουν στην ανάρτηση, συμβουλεύοντάς σε να μην ανεβάζεις τέτοιες αστοχίες παραθέτοντας τα επιχειρήματά τους. Σε συμβουλεύουν δηλαδή γιατί θέλουν το καλό σου. Δε θέλουν να εκτεθείς βρε κουτό. Αλλά η αλήθεια είναι πως απλά εκθέτουν τον εξυπνακισμό τους.
2. Διαφωνούν πάλι κάτω από την ανάρτηση, παραθέτοντας όμως, όχι τη γνώμη τους, αλλά την χωρίς επιχειρήματα γνώμη κάπου διάσημου μυαλού αναγνωρισμένου από την ανθρωπότητα. Γιατί πάλι θέλουν το καλό σου. Αλλά πάλι εκθέτουν τον εξυπνακισμό τους.
3. Σου στέλνουν μήνυμα στο messenger όπου κάνουν ή το "1" ή το "2"
4. Κάνουν ό,τι αναφέρεται στο "1" ή το "2" όταν σε συναντήσουν. Φήμες λένε πως κάτι τέτοιοι είναι εν πολλοίς αντιπαθείς από όλους αλλά υπάρχουν κοντά σε κάποιους επειδή αυτοί οι κάποιοι τους ανέχονται.
5. Ειδικά όταν έχει να κάνει με αξίες σφιχταγγαλιασμένες, όπως η πίστη, ή η ιδεολογία, νομίζουν πως όσα ανεβάζεις αποσκοπούν στο να τους παραπλανήσεις και ουρλιάζουν πως προσπαθείς να τους πείσεις για κάτι που δεν ισχύει. Στη λογική του "Ωχ! Μια μπανανόφλουδα! Πάλι θα πέσω!" Σπίρτα αναμμένα όσοι δεν βρίσκουν επιχειρήματα μπροστά σε αυτά που εσύ εκθέτεις! Κι έτσι, σχεδόν απαιτούν να μην ανεβάζεις τις μπανανόφλουδες.
6. Έίναι συντάκτες του φτυαριού και δημιουργούν μια ολόκληρη ανάρτηση εμπνευσμένη από όσα λες. Και μετά τη ρίχνουν στον τοίχο σου.
7. Είναι λίγο μουλωχτοί και αντί να σου πουν κάτι στα ίσια, γράφουν κάτι στον δικό τους τοίχο που καταρρίπτει αυτό που λες. Κι επειδή δεν αντιδράς, επειδή δεν το είδες, ή επειδή δεν ασχολείσαι με ανόητους, νοιώθουν πως σου τα είπαν ένα χεράκι... Οι τελευταίοι είναι οι γελοιότεροι και γι αυτό συνήθως το παίζουν καρδινάλιοι με δέκα κεφάλια, 20 μυαλά και 30 στόματα. Περαστικά τους!

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι