Επτά λόγοι που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που, σύμφωνα με τις στατιστικές, αρκετά περισσότερες από τις μισές γυναίκες είτε κάποιες φορές έχουν προσποιηθεί οργασμό, είτε το κάνουν συστηματικά. Νά κάποιοι από αυτούς.

1. Μπορούν. Γιατί εκείνος το πιστεύει. Γιατί δεν είναι τόσο έμπειρος όσο νομίζει! (αλλά αυτά το είπαμε κι εδώ)
2. Θέλουν να τελειώνει η ιστορία γιατί ξέρουν πως δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα όσο κι αν εκείνος προσπαθεί. Γιατί δεν είναι ο φανταστικός εραστής που νομίζει!
3. Γιατί οι περισσότερες ΔΕΝ τον ενημερώνουν ποτέ για το τι τους αρέσει και τι όχι. Είτε ντρέπονται, είτε θεωρούν πως εκείνος πρέπει να το καταλάβει μόνος του. Όμως ή οι αντιδράσεις τους δε δείχνουν όσα νιώθουν κι εκείνος είναι αδύνατο να καταλάβει. Ακόμη κι αν μπορούσε!
4. Γιατί αν και τον ενημερώνουν, εκείνος δεν κατανοεί και δεν εφαρμόζει σωστά. Γιατί δε μπορεί! Αν μπορούσε, δε θα προσποιούνταν οι περισσότερες. Χμμμ, από την άλλη, ίσως επειδή ακριβώς μπορεί, κάποιες ΔΕΝ χρειάζεται να προσποιηθούν.
5. Γιατί κουράστηκαν επειδή πάντα κάτι συμβαίνει και γυρίζουν στην αρχή. Ναι, τέτοιες ζουν ανάμεσά μας. Το παθαίνουν επειδή εκείνος άλλαξε τη στάση του κατά τρία λεπτά της μοίρας, ή ίσως της τράβηξε μια τρίχα.
6. Γιατί έχουν ενημερωθεί από σελίδες λιγότερο σοβαρές από το φτυάρι, πως η σωστή σεξουαλική πράξη ξεκινά από το δείπνο, περνάει από κουβεντούλα με όρκους αιώνιας αγάπες, ένα χορό και καλό κρασί, για να καταλήξει στο κρεβάτι μετά από ώρες επιτυχημένων προετοιμασιών. Και αφού όλα αυτά δεν έγιναν, ή δεν έγιναν "σωστά", αυτοσαμποτάρονται. Ευτυχώς όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα γιατί θα κάναμε σεξ το πολύ μια φορά την εβδομάδα. Έχουμε και δουλειές.
7. Τέλος οκ, κάποιες δεν φτάνουν εύκολα σε οργασμό ούτε μόνες τους. Κάποιες μάλιστα. δεν τα έχουν καταφέρει ούτε μια φορά στη ζωή τους. Εδώ ΔΕ μπορεί να πέσει καμιά φτυαριά...

Bonus φτυαριά: Απονομή χρυσής φτυαριάς αξίζουν όσοι περίμεναν από την ανάρτηση αυτή να θάψει αποκλειστικά τις γυναίκες.

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι