Η γνώμη μου για αυτούς που μας τα πρήζουν για την σοκολάτα


Λοιπόν. Σας ανέχτηκα τόσες φορές. Το είπατε, το ξαναείπατε  το ξαναμαναείπατε. Θα μιλήσω εγώ τώρα. Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!! (όλοι ξέρουμε πως είναι ο τραχανάς).

Απλά παραδείγματα από αντιδράσεις που λαμβάνω όταν λέω ότι δεν τρελαίνομαι για την σοκολάτα:
1. Τιιιιιιιι?!?!?! ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ; ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ; ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.
2. Αν δεν σου αρέσει η σοκολάτα, δεν έχεις περάσει κατάθλιψη.
3. Η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ, άρα δεν σου αρέσει και το σεξ.
4. Μα πως γίνεται να μην σου αρέσει η γλυκιά γεύση της σοκολάτας; Είναι αφύσικο.

Για το πρώτο έχω να πω ότι αυτός που το λέει πρέπει να πάει σε ψυχολόγο, όχι επειδή του αρέσει η σοκολάτα, αλλά επειδή είναι τρελός. Αυτό.

Εσύ που ισχυρίζεσαι το δεύτερο , θέλω να μου πεις πως το συμπέρανες, πως είναι αρνητικό το να μην έχεις περάσει κατάθλιψη και πόσοι σε βίαζαν όταν ήσουν μικρή/ός έτσι ώστε να έχεις φάει τόση σοκολάτα που είσαι τετράπαχη/ος. Διότι συνήθως η λατρεία για σοκολάτα ακολουθείται  από πολλά κιλά. Εντάξει μπορεί και όχι αλλά σίγουρα ακολουθείται  από ορμονικές διαταραχές, όπως ο Ψαλιδοχέρης.

Για το Νο 3. Έλα να σε περάσω ένα χέρι να δεις αν μου αρέσει το σεξ ή όχι.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι το μόνο που στέκει οπότε θα δεχθώ την ήττα μου και θα βρω κάτι άλλο για να σε βρίσω, όπως π.χ. την μούρη σου.

ΓΚΕΓΚΕ ;

Γενικές παρατηρήσεις: Τέτοια σχόλια λαμβάνω κυρίως από γυναίκες άνω των 30, ανύπαντρες ή χωρισμένες, εμφανισιακά κάτω του μετρίου, με ένα υφάκι τύπου "Μόνο εγώ ξέρω τι πάει να πει πόνος" και με μόνιμη απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις  "Όλοι οι άντρες είναι μαλάκες". Τα συμπεράσματα δικά σου.

(Γράψε από κάτω την γνώμη σου ή την γνώμη σου για τις γνώμες των άλλων ή την γνώμη σου για την γνώμη μου για τις γνώμες των άλλων.)

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι