Όταν παρατηρείς χοντρή γυναίκα για τα κιλά της

Όταν παρατηρείς πως κάποιος έχει αδυνατίσει πολύ... σου λέει "με έρεψαν οι γκόμενες ρε φίλο. Άσε που κουράζομαι και στο ψάρεμα. Δε σου είπα... Τις προάλλες έπιασα ένα γαύρο 2 κιλά"

Όταν παρατηρείς πως κάποια έχει αδυνατίσει πολύ... σου λέει "Αχ σ' ευχαριστώωωωω! Είσαι πολύ γλυκός... έχεις facebook;" Ειδικά όταν έχει πάρει δυο-τρία κιλά και θες να μπεις, πέσ'το!

Όταν παρατηρείς πως κάποιος έχει παχύνει πολύ... σου λέει "Φίλο, άστα είναι μπυροκοιλιά, πρέπει να κόψω τις μπύρες και τους μεζέδες"

Όταν παρατηρείς πως κάποια έχει παχύνει πολύ... ακόμη κι αν το λες με αγάπη, ακόμη κι αν σε έχει παρακαλέσει να της το λες όταν ξεφεύγει, ξέρεις, τότε που πήρε πολλά και δεν της το είπες και σου έβαλε χέρι επειδή δεν της το είπες, κοίτα τι θα γίνει. Αφού στραβομουτσουνιάσει, ίσως βάλει τα κλάματα, και με λυγμούς θα σου πει πως δεν ξέρεις τι τραβάει, πως τρώει ένα σουβλάκι και βάζει δύο κιλά και άλλα τόοοοσο επιστημονικά. Οι φίλες της θα πεταχτούν από δίπλα και θα σου πουν να μην τα λες αυτά γιατί στενοχωριέται, πως στο κάτω κάτω δεν μπορούν να είναι όλες σαν τη Ζιζέλ και άλλα παρόμοια. Ό,τι όμως κι αν ακούσεις, όταν τολμάς και ξεστομίζεις κάτι τέτοιο για κάποιους είσαι...
κατέβα πιο κάτω

κι άλλο

κι άλλο


λίγο ακόμη


Ρατσιστής.

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι