400 ταινίες με ζόμπι; Αλήθεια τώρα;

Στο ταινιόμετρο του imdb υπάρχει λίστα τετρακοσίων ταινιών με ζόμπι. Πάτα εδώ που άλλαξε το χρώμα να τη δεις, μη ντρέπεσαι. Το θάψιμο θα μπορούσε να τελειώσει εδώ αφού από μόνο του αυτό αποτελεί μια τεράστια φτυαριά. Όμως νομίζω πως είμαι υποχρεωμένος να γεμίσω μερικές γραμμές ακόμη για να μην αισθάνεσαι πως έχασες τον χρόνο σου κλικάροντας τον τίτλο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΣΤΑ;

Ο ζομπόφιλος. Ρε φίλε, αν υπάρχεις, που σίγουρα υπάρχεις, ενημέρωσέ μας σε σχόλιο σε παρακαλώ για τους λόγους που σε έκαναν να δεις περισσότερες από μισή ταινία με σάπια πτώματα που έχουν τη δύναμη να σπρώξουν το χώμα που τα σκεπάζει και αφού βγουν στην επιφάνεια το μόνο που σκέφτονται να είναι να σε κυνηγήσουν για να σε φάνε ή να σε κάνουν και σένα ζόμπι ενώ δε μπορείς να τα σκοτώσεις με τίποτα... Έλα πες! Αλλά ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

Bonus φτυαριά: Αν ο ταλαίπωρος αναζητητής ταινιών αντέξει την ύπαρξη 400 ζομποταινιών, μόλις πέσει στην αντίληψή του το διαπιστωμένο ξεμάλλιασμα της απύθμενης βλαμμενιάς "ένας ιός μετέτρεψε τους πάντες σε ζόμπι" κρατά ενός λεπτού σιγή, σκίζει την κάρτα τού video club και πάει να δει ποδόσφαιρο. Δεν πα' να παίζει κι η Milla Jovovich... Άσε που ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν κατοχυρώνεται μια ιδέα τύπου "ένας ιός μετατρέπει τον πληθυσμό σε ζόμπι". Αν ναι, με τόσες ταινίες βασισμένες σ' αυτή, έστω κι αν πανάξια πήγαν άπατες, κάτι θα έχει βγάλει ο εμπνευστής της. Κι επειδή βαριέμαι να ψάξω την παρθενογένεση της ιδέας, αν κάποιος ξέρει ας με ενημερώσει να τον φτυαρίσω... Ουφ... Ένας ιός μετάτρεψε του πάντες σε ζόμπι... δεν είμαι καλά... και ο πρωταγωνιστής, προσπαθεί να επιβιώσει... Εγώ να δεις! Βοήθεια! Πλανήτης  βλαμμένων!

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Το Φτυάρι